Venner

Her tenkte jeg egentlig at folk skulle presentere seg selv, men det viser seg vanskelig å få til. Så jeg rabler ned litt om noen av dem.

Thomas.

Thomas har jeg kjent i mange år, traff han i tiden jeg jobbet for securitas. Han ble ofte med på boble treff etterhvert, men det tok meg 6 år å få han til å kjøpe seg egen bil. Men når han først gjorde det så ble det en meget bra bil. En Oval fra 54, orginal bil, aldri sveiset på. Og med minimalt med rust. Faktisk ser gulv platene fortsatt nye ut innvendig.
Bilen er nå senket med senke spindler fremme, og ett indre hakk bak. Samt fått Polerte Empi's, 1300s kasse og en 1600 motor. Bilder finner du her

Alex.

Alex er vel en av mine beste venner, jeg er også hans forlover. Traff han gjennom Boble miljøet for en del år siden. Han har eid en del biler mens jeg har kjent han, og vi har det mye gøy sdammen. Pr i dag driver vi og setter sammen en Buggy i felleskap. Han har også en 67 modell. Egentlig fruen sin. Og ett Oval prosjekt. Problemet er at han også er familiefar med nytt hus og bygge planer. Så noen overhengende fare for at vi ser den ovalen på veien med det første er det nok ikke. Men han er meget god å ha når jeg står fast med ting og er lettere irritert. Hans frue er også blitt en av mine beste venner. Vi er på mange måter like, begge har kortere lunte enn en kinaputt. Men blir like fort blide igjen.

Rune

Rune og hans kjære Lina er vel en av de "nyeste2 venneparene jeg har blitt kjent med. Dem traff jeg også gjennom Boble miljøet, og vi har funnet tonen meget bra. Nå har de desverre flyttet ned til Fredrikstad, så vi får ikke truffet hverandre så ofte. Men det er ikke lenger enn at det går kjapt å ta turen. De fikk nå i aapril 06 en sønn ved navn Max. Rune er den heldige eier av en Oval, som nå i sommer igjen vil å gleden av å rulle på veien. Desverre blir de nødt til å selge unna den andre bobla, en 76 modell. Ser frem tl mye morro sammen med dem i tiden som kommer.

Kontakt espen@atc.no ved feil, mangler, spørsmål, forslag, eller for å donere større pengebeløp. Innholdet kan fritt reproduseres så lenge kilde angis. Sidene er hostet av Ano-Tech Computers og benytter Apache og HTML::Mason.