Om meg

Bilde av meg

Så var tiden kommet til å skrive litt om meg selv. Jeg er da en 30 år gammel gutt. Født og oppvokst i Rælingen. Flyttet opp til ett lite hus i skogen. Nei, det var ikke rødt, men det ble det etterhvert. Moder'n og Fader'n har helt fra jeg var liten hatt alt fra 2 til 9 Newfoundlanshunder. Så noen "a4" oppvekst hadde jeg vel ikke. Mye ute og reiste på div hundeutstillinger osv. Hvilket har gjort at jeg har sett veldig mye av Norge. Har vel faktisk reist norge på langs.

Søsken har jeg kun en av, og det er kanskje like greit. Tror vel at vi ga våre foreldre nok grå hår som det var. Brodern er da 72 modell, og den som driver Ano-Tech Computers sammen med noen venner. Og er min Web-host og mail host. Stor takk for det!

Når det gjelder utdannelse, så stoppet det opp etter videregående, der jeg tok Handel og kontor. Fant på det daværende tidspunkt ikke ut hva jeg egentlig ville drive med. Så jeg valgte å gå ut og gjøre førstegangs tjenesten rett etter russetiden. Førstegangstjenesten tilbragte jeg i Luftforsvaret. Først 2 mnd rekrutt på Værnes. Deretter nesten 10 mnd på Banak i Lakselv. Valgte selv tjeneste sted, og har ikke angrett ett sekund på det i ettertid.

Etter militæret fikk jeg gjennom familie jobb hos Securitas, satt for det meste i Bomringen. Men fikk da erfraing fra andre steder også. Etterhvert fant jeg ut at jeg var lei av natt arbeid, og ville skifte beite. Var da ett års tid hos Tolpost Globe, på lager. Helt grei transit plass til jeg fant noe annet. Hvilket jeg gjorde våren 2001. Da ble jeg annsatt som selger for Norfloor Fliser på Alnabru. Hvor jeg fortsatt jobber og trives. Når det gjelder videre jobb, er det jo aldri godt og vite hvor man ender. Kunne godt tenke meg og fortsette innen salg men da gjerne med litt mer ansvar.

Bosted må man jo også ha, har faktisk bare flytta to ganger. Først til Ski, også til mitt nåværende bosted på Kolbotn. Her har jeg da også broren til en kompis boende på fjerde året. Hørte jeg husokkupant?

Bilen min sept 2005

Så er det sikkert da noe som lurer, hvordan i alle dager fikk han seg til og bli så opptatt av disse ukonfortable gamle runde bilene. Vel, jeg har helt fra jeg var liten syntes de var fine. Det hjalp sikkert at vi hadde en 62'mod med skyvetak (rag) når jeg var liten. Og når jeg ble 18, så sto det faktisk en Boble til meg i oppkjørselen. Siden har det bare ballet på seg. Og i dag holder jeg på med en '54, som jeg nå pusseropp/bygger om for 3dje gang. Spørsmålet er om jeg noen gang blir fornøyd. Om det skulle være noe du lurer på, ikke nøl med å sende en mal, eller ringe meg.

God tur videre her inne.

Kontakt info: Mail : espen@atc.no Telefon : 92409023

Kontakt espen@atc.no ved feil, mangler, spørsmål, forslag, eller for å donere større pengebeløp. Innholdet kan fritt reproduseres så lenge kilde angis. Sidene er hostet av Ano-Tech Computers og benytter Apache og HTML::Mason.