Bilene mine

Har pr i dag to og en halv bil. En Golf III stv.Definert som bruksbil, men har da pusla litt med den.

Go bilen er da en 54 modell T1, som jeg har eid siden mai 2000. Den har vært igjennom 3 steg av oppussing/ombygging. Stilen jeg alltid har valgt er Resto. Men den begynner vel mer og mer og bli en god miks av flere stilarter. Ettersom jeg både vil ha en bil som ser bra ut i mine øyne, går bra og er god å kjøre.

I første ombygging fikk den ny farve, senking og 356 replica felger. Samt nytt grått interiør. En helt enkel ombygging.

Andre ombygging besto av mer motor, bytting av gearkasse, nye felger og litt annet fikkel.

Nåværende ombygging er vel den mest ommfattende så langt. Og jeg gjør nesten alt selv. Det jeg ikke gjør direkte selv, er jeg der for å se hvordan gjøres/hjelper til.

Dette er da i grove trekk det jeg driver med nå. Innsveising av IRS, samt div stag for svastiving. Skivebremser fra Kersher hele veien. Nye gearkassefester. Nye felger. Sveiser inn skyvetak. Omlakering i samme farve, med alt det karoseri arbeidet som da følger med. Og Helt nytt interiør.

Nyeste tilskuddet er en Beach Buggy, jeg kjøpte sammen med Alex.Definert som leketøy/sommerbil. Skal være ett budsjett bygge, men vi har ikke sattopp noe budsjett ennå da. Mer info får du her..


Buggy'n
Kontakt espen@atc.no ved feil, mangler, spørsmål, forslag, eller for å donere større pengebeløp. Innholdet kan fritt reproduseres så lenge kilde angis. Sidene er hostet av Ano-Tech Computers og benytter Apache og HTML::Mason.